Termeni legali

Informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea BRD Asigurări de Viaţă care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

 

Informaţiile prezentate pe acest site nu vor fi considerate drept oferte de produse sau servicii de asigurări. Acest site nu conţine sfaturi sau recomandări cu privire la nici un domeniu de activitate, informaţiile conţinute nefiind un fundament, iniţierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii.

 

Deşi obiectivul nostru este de a transmite informaţii actualizate şi exacte, BRD Asigurări de  Viaţă nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze oricare din unităţile BRD - Groupe Société Générale sau  sediul central  BRD Asigurări de Viaţă pentru a se informa atât asupra disponibilităţii produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale.

 

Orice persoană care vizitează site-ul www.brdasigurarideviata.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: BRD Asigurări de Viaţă să îi trimită prin e-mail buletine informative cu privire la produsele sale; prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către în vederea efectuării de studii de piaţă sau transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; realizării de către bancă a operaţiunilor de recrutare de personal; soluţionarea de către bancă a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate BRD Asigurări de  Viaţă (a se vedea pagina "Contact" din site). BRD Asigurări de Viaţăva păstra confidenţialitatea acestor informaţii, cu excepţia informaţiilor solicitate de autorităţile legale competente.

 

În conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneţi de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugam să ne contactaţi prin intermediul secţiunii 'Contact' din site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu aceste menţiuni.


BRD  Asigurări de  Viaţă S.A.

Splaiul Independenţei, nr.15, bl.100, tronson1, sector 5, Bucureşti, România

Telefon: +4021-.408. 29. 29;  Fax: +4021.408. 29.13, E-mail: office.brdasigurarideviata@brd.ro

 

CAPITAL SOCIAL: 36.116.500 RON

C.U.I. 24870553/16.12.2008

R.C. J40/20877/15.12.2008

BRD Asigurari de Viata
© 2018, BRD Asigurări de viață. Toate drepturile rezervate.
Mergi sus
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. ÎNCHIDE