Responsabili împreună!

Suntem atenți la modul de lucru din grijă pentru tine și pentru echipa noastră.

 

Știm că te confrunți cu o avalanșă de informații în viața de zi cu zi, așa că venim în sprijinul tău cu câteva informații utile despre interacțiunea dintre noi.

Poți continua să folosești mijloacele facile de comunicare la distanță dacă ai nevoie să iei legătura cu noi: online și telefon.

Mai mult de atât, agențiile BRD sunt deschise pentru a te primi, iar reprezentanții noștri sunt pregătiți să îți ofere informațiile și soluțiile de care ai nevoie.

Astfel, ne poți contacta la:

 

Tel: +4021 408 29 49 – număr cu tarif normal, Luni – vineri: 9:00 – 17:00

Client.brdasigurarideviata@brd.ro (pentru informații despre polița ta de asigurare individuală , cât și pentru asistență în cazul unei despăgubiri)

Office.brdasigurarideviata@brd.ro (pentru comunicări oficiale).

 

Managerul de clientelă BRD îți poate oferi sprijinul necesar pentru polița ta fie pe email sau la telefon. 

 

Mai mult de atât, agențiile BRD sunt deschise pentru a te primi, iar reprezentanții noștri sunt pregătiți să îți ofere informațiile și soluțiile de care ai nevoie.

 

Continuăm acoperirea riscurilor provocate de COVID-19

Vă anunțăm cu bucurie că acoperim în continuare riscurile provocate de COVID-19, în mod excepțional față de termenii și condițiile de asigurare.
 

     Acoperirile oferite clienților în mod excepțional de BRD Asigurări de Viață sunt următoarele:

 

 

  • Pentru clienții care au achiziționat asigurări atașate creditelor de la BRD Groupe Societe Generale și de la BRD Finance, va fi acoperit în mod excepțional decesul provocat de infecția cu COVID-19;
  •  În cazul asigurării cu componentă investițională EduPlan încheiată cu scopul de a-i oferi copilului un start mai bun în viață, compania va prelua plata primelor până la maturitatea (finalul) contractului în cazul în care intervine decesul persoanei asigurate (părinte, bunic sau tutore conform contractului) din cauza COVID-19.
  • Pentru asigurarea Invest Benefit+ capitalul investit va fi protejat conform condițiilor contractuale în cazul decesului asiguratului provocat de COVID-19.
  •  În cazul asigurării de sănătate BRD MedCare achiziționată de angajatori pentru angajații săi, compania va analiza pentru fiecare caz în parte solicitările de plată a indemnizației de spitalizare din cauza COVID-19 conform pachetului de asigurare. Tel: 021 9191

 

Continuăm să căutăm soluții adaptate schimbărilor permanente încât să te simți protejat și mulțumit de serviciile noastre.