Prima pagină   Pentru companii   Asistenţă clienţi

Asistenţă clienţi

Daune

 

Anunţarea evenimentului  asigurat  se va face imediat ce este posibil la numărul de  telefon 021 408 29 49 sau la numărul de fax 021 408 29 43 sau ne puteţi scrie pe adresa de e-mail info@brdasigurari.ro

În vederea deschiderii şi soluţionării dosarului de despăgubire  vă rugăm sa vă adresaţi consilerului dumeavoastră de clientelă care vă va furniza toate informaţiile de care aveţi nevoie în vederea pregătirii documentelor. Alături de documentele obligatorii, necesare oricărei solicitări de indemnizare, BRD Asigurări de Viaţa îşi rezervă dreptul de a solicita şi alte documente, în cazul în care acestea vor fi necesare pentru soluţionarea dosarului.

Depunerea documentelor
Documentele trebuie depuse în cel mai scurt timp, în unităţile BRD  sau la sediul central al BRD Asigurări de Viaţa la adresa din Str. Gheorghe Polizu, nr. 58-60, sector 1, cod poștal 011062, București, Bucharest Corporate Center. După analizarea tuturor documentelor de către BRD Asigurari de Viaţă se va efectua calculul indemnizaţiei de plată şi la finalizarea dosarului se va efectua plata în contul asiguratului sau beneficiarului.