Asigurarea de Sănătate de Grup MEDCARE

YOU CARE prin MEDCARE

PROTEJAȚI-VĂ CELE MAI IMPORTANTE ACTIVE: PROPRIII ANGAJAȚI

 

Este binecunoscut faptul că succesul unei companii este determinat în mod direct de către angajaţii săi.  Un angajat motivat este un angajat eficient care aduce plus valoare companiei. În plus, angajatul este un ambasador al valorilor organizaţiei în afara acesteia.

 

BRD Asigurări de Viaţă vă oferă oportunitatea de a oferi angajaţilor o asigurare privată de sănătate, creată special pentru a optimiza pachetul de beneficii oferit de compania dumneavoastră.BRD MedCare, o ofertă pe măsura nevoilor și bugetului dumneavoastră!

Fiecare companie are propriile sale nevoi. De aceea, am creat o ofertă menită să răspundă tuturor acestor nevoi,  oferind avantaje, nu doar pentru angajaţi, ci şi pentru companie.

 

MENŢINEREA PERFORMANŢELOR

 • Reduce absenteismul angajaţilor prin facilitarea accesului la servicii medicale private, oricând au nevoie, fără nicio întârziere cauzată de inconveniențe financiare.
 • Interesul arătat pentru sănătatea angajaților dumneavoastră contribuie la  motivarea și loializarea acestora.

 

CONTROL ASUPRA BUGETULUI DUMNEAVOASTRĂ

 • Cheltuiala cu asigurarea de sănătate de grup este deductibilă, conform prevederilor legale până la limita de 400 de EURO per an per angajat (deductibilitatea nu se aplică abonamentelor medicale).
 • BRD Asigurări de Viață a negociat prețuri avantajoase pentru serviciile de medicina muncii în cadrul MedLife.

 

FLEXIBILITATE

 • Posibilitatea de alegere a uneia dintre cele trei oferte de asigurare, în funcție de așteptările și de necesitățile medicale ale angajatilor dumneavoastră.
 • Posibilitatea alegerii de pachete diferite în funcție de categoria de angajați.
 • În cazul în care vă doriți un anumit pachet de asigurare, echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție.â

 

UȘOR DE ÎNȚELES

 • O ofertă clară și simplă, descriind întocmai serviciile medicale acoperite și gradul de acoperire al acestora.
 • Angajații dumneavoastră sunt acoperiți imediat conform Condițiilor de Asigurare, fără proces de evaluare medicalăsau limitări privind vârsta sau ocupația.

 

UȘOR DE IMPLEMENTAT

 • Accesare simplă: fără evaluare medicală.
 • Un expert  BRD Asigurări de Viață vă va oferi sprijin dumneavoastră şi companiei pe toată durata contractului.

BRD MedCare permite configurarea beneficiilor în modul cel mai potrivit pentru a veni în întâmpinarea  nevoilor  angajaților dumneavoastră.

 

BRD Asigurari de Viaţă  vă oferă oportunitatea sa alegeți  BRD MedCare, o asigurarea privată de sănătate pe măsura  așteptărilor și bugetului dumneavoastră.

 

 • Esențial – Acoperă nevoi medicale imediate pentru un buget limitat
 • Confort – Oferă protecția completă a sănătății la un cost avantajos
 • Premium – Protejează sănătatea la un nivel complex în condițiile cele mai confortabile 

 

DE CE ESTE BRD MedCare O OFERTA BUNĂ PENTRU ANGAJAȚII DUMNEAVOASTRĂ?

 

O ASIGURARE UȘOR DE ÎNȚELES ȘI DE ACCESAT

 • Contractul de asigurare se încheie fară evaluare medicală a angajatilor, acestia devenind asigurați imediat dupa încheierea acestuia, conform Condițiilor de Asigurare.
 • Sumele asigurate și limitele aferente serviciilor medicale acoeprite sunt descrise clar în documentația specifică.
 • Cardul de asigurare de sănătate BRD MedCare oferă acces rapid şi simplu atât la servicii medicale în ambulatoriu, cât şi la cele de spitalizare, în cadrul reţelei de servicii de sănătate MedLife.

 

ACOPERIRE EXTINSĂ, ADAPTATĂ NEVOILOR MEDICALE ALE ANGAJAŢILOR

 • Indiferent de pachetul ales, angajaţii dumneavoastră beneficiază de un numar nelimitat de consultaţii de medicină generală şi de specialitate iar cheltuielile de spitalizare sunt acoperite în limitele prevăzute în Condițiile de asigurare.
 • BRD MedCare acoperă cheltuieli de spitalizare sau intervenții chirurgicale și în afara reţelei MedLife, iar angajaţii dumneavoastră beneficiază de indemnizaţii specifice de asigurare, indiferent daca evenimentul   s-a produs într-o unitate medicală publică sau privată, din România sau din afara țării.

 

DECONTARE RAPIDĂ DIRECT CU FURNIZORII

 • Toate serviciile medicale oferite în reţeaua MedLife sunt decontate direct către MedLife de BRD Asigurări de Viaţă, facilitând astfel accesul rapid şi fără constrângeri financiare la servicii de sănătate private. Angajaţii dumneavoastră nu sunt nevoiţi să plătească din propriul buzunar pentru serviciile medicale de care beneficiază.

 

În baza parteneriatului nostru cu MedLife, BRD Asigurări de Viață oferă tuturor angajaților dumneavoastră un discount de 20% pentru orice serviciu medical în ambulatoriu care nu este inclus în pachetul de asigurare. 

UȘOR DE OBȚINUT

BRD MedCare, asigurarea dumneavoastră de sănătate de grup, este disponibilă în toată reţeaua BRD, unde o întreagă echipă de consilieri vă stă la dispoziţie cu toate informaţiile necesare obţinerii asigurării de sănătate.

 

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 • Alegeți cea mai bună variantă  de asigurare pentru compania  dumneavoastră, dintre ofertele promovate de   BRD Asigurări de Viață.
 • Acceptați și semnați contractul de asigurare
 • Primiți documentația contractuală specifică cu toate informațiile despre contractul dumneavoastră de asigurare si descarcati de aici Ghidul Angajatorului
 • Primiți cardurile de sănatate ale angajaților dumneavoastră, certificatele de asigurare și “Ghidul Angajatului”, cu toate informațiile  legate de accesarea serviciilor medicale.
 • Pe toata durata contractului, Serviciul  Clienți vă stă la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie, de luni până vineri, între orele 9:00 – 18:00 la numarul de telefon: 021.408.29.99
 • Angajații dumneavoastră au la dispoziție un numar unic de contact 021.9191, pentru orice informație în legatură cu  contractul de asigurare, servicii medicale și programări.

Deoarece ne dorim ca dumneavoastră să beneficiați de cele mai bune servicii, ne alegem cu grijă partenerii. Parteneriatul dintre BRD Asigurări de Viaţă și MedLife aduce împreună experiența și expertiza a doi  lideri în  domeniul lor de activitate.

 

MedLife - CEL MAI MARE ŞI DE ÎNCREDERE OPERATOR DIN SISTEMUL PRIVAT DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA

 

Cu peste 20 ani de experienţă în domeniu, a fost premiata timp de 5 ani consecutivi, cu titlul de "Cel mai de încredere brand".

 

FACILITĂȚI MedLife

 • Hyperclinici, spitale, maternități: peste 1900 de medici cu o vastă experiență în țară și în străinătate, acoperind o gamă vastă de specialități medicale.
 • Laboratoare: 25 laboratoare în București și în țară, dotate cu tehnologie de ultimă generație, oferind o gamă completă de teste medicale. 

Mai multe informații despre Rețeaua de Servicii de Sănătate MedLife și despre partenerii acesteia găsiti pe: www.medlife.ro

 

Aici puteti descărca Rețeaua MedLife

 

Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de clienții nostri. Acesta este și motivul pentru care vă punem la dispoziție o gamă de soluții menite să ofere rapid informații medicale și suport.

 

Aici! Ghidul Angajatului – pentru a obtine rapid si simplu orice informatie aveti nevoie legata de asigurarea dvs de sanatate BRD MedCare (detalii contractuale, procedura de accesare a serviciilor in caz de necesitate medicala, etc)

 

021.9191* BRD MedCare Line - LEGĂTURA DIRECTĂ CU ASIGURAREA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE

 

BRD MedCare Line a fost creată special pentru angajaț­ii dumneavoastră ca ei să poată beneficia de:

 • Asistenț­ă pentru orice informații legate de programari în cadrul rețelei MedLife, de nivelul de acoperire al asigurării sau de plata despagubirilor. Acest serviciu gratuit este disponibil prin BRD MedCare Line de Luni pâna Sâmbata, între orele 8:00-20:00.
 • Consiliere medicală 24/7. O echipă dedicată de medici este la dispoziția angajaților dumneavoastră. În cazul în care aceștia au nevoie imediată de sfaturi și recomandări pentru îmbunatat­irea starii de sănătate. Acest serviciu este gratuit și este disponibil prin BRD MedCare Line 24/7.

 

INDEMNIZAȚII DE ASIGURARE

Plata indemnizaților de asigurare aferente evenimentelor de spitalizare, a intervenților chirurgicale produse în afara Rețelei MedLife precum și în cazul asigurarilor naștere și afecțiuni grave (indiferent de unitatea medicală unde s-a produs evenimentul) se efectuează pe baza dosarului de despagubire constituit în acest sens.

 

Aici puteți descărca formularul Cerere de despagubire.

 

Vă reamintim că dosarul de despagubire va fi evaluat de BRD Asigurari de Viață la momentul completarii acestuia cu ultimul document solicitat. Decizia de despagubire vă va fi comunicată în scris prin poștă.