Premii

Premiul pentru “Produsul Anului Unit Linked”, acordat în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor de XPRIMM Media, pentru asigurarea de viață cu componentă investițională Invest Benefit +. Acest produs este îmbunătățit permanent și oferă posibilitatea de a investi atât în EUR, cât și în RON, într-o gamă largă de fonduri de investiții furnizate de doi administratori de fonduri importanți pe piața națională și internațională: BRD Asset Management și Societe Generale Private Wealth Management și acum prezintă și o abordare sustenabilă, răspunzând cerințelor clienților privind investițiile în fonduri ESG.

 

 

Premiul Special pentru “Excelență în Bancassurance”, oferit de către XPRIMM în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor, din 24 august 2023, pentru întreaga activitate de bancassurance desfășurată de BRD Asigurări de Viață, ca rezultat al efortului de echipă și al unei colaborări strânse între entitățile grupului BRD, respectiv BRD GSG, BRD Asset Management, BRD Asigurări de Viață și BRD Asigurări Generale.

 

 

BRD Asigurări de Viață a fost premiată și anul acesta în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor, care a avut loc în data de 25.08.2022, pentru Cea mai mare creștere pentru Asigurările de viață cu componentă investițională, respectiv EduPlan și Invest Benefit +.
Aceste produse sunt rezultatul chintesenței colaborării dintre BRD AM, SG Private Banking, BRD AV și BRD. Cu ajutorul celor 3.000 de consilieri BRD, aceste produse sunt puse la dispoziția clienților, punctele forte fiind reprezentate de faptul că investiția sumelor în fondurile mutuale este dublată de o protecție printr-o asigurare de viață și, totodată, dinamica fondurilor ajută la îmbunătățirea veniturilor în timp.

 

 

Premiul Produsul Anului pentru asigurarea EduPlan, în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor. Acordat de revista XPRIMM pentru caracteristicile diferențiatoare oferite cu scopul unui start bun în viața copilului:
- diversificare extinsă în 9 fonduri de investiții în lei și Euro
- disponibilitate de a alege între o strategie de investiții personală sau automată
- posibilitatea de a prelungi protecția și investiția până la momentul potrivit de încasare a beneficiului.

 

 

Cea mai bună Companie de Asigurări în Bancassurance în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor acordate de revista XPRIMM, obținut pentru întreaga activitate de bancassurance desfășurată de BRD Asigurări de Viață în 2019 si primul trimestru din 2020, în mod special pentru creșterea semnificativă înregistrată de companie în această perioadă.

 

 

Compania Anului - Asigurări de Viață în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară, obținut pentru rezultatele din 2020, pentru calitatea produselor, capacitatea companiei de a se adapta la nevoile clienților și a de a le oferi soluții care să îi ajute să își concretizeze planurile fără teama evenimentelor neprevăzute.