Prima pagină   Despre noi   Misiune şi valori

Misiune şi valori

Înţelegând dezvoltarea constantă a pieţei de asigurări de viaţă din România şi pentru a veni în întâmpinarea potenţialilor clienţi cu o gamă completă şi inovatoare de servicii şi produse finaciare, BRD - Groupe Société Générale împreună cu SOGECAP - societatea de asigurări de viaţa a Société Générale, au creat în România compania BRD Asigurări de Viaţă.

BRD - Groupe Société Générale urmăreşte astfel, crearea de sinergii între diferitele linii de activitate ale serviciilor şi activităţilor sale financiare şi bancare.

Valorizând experienţa specifică a Sogecap în Franta şi în lume, în domeniul asigurărilor de viaţă, BRD Asigurări de Viaţă foloseşte şi dezvoltă « modelul bancassurance ».
 

BRD Asigurări de Viaţă se angajează să menţină cele mai înalte standarde profesionale asumându-şi un set de valori şi principii etice în timp ce respectă şi asigură nevoile financiare ale clienţilor săi. Prin oferirea de produse competitive dorim să construim împreună parteneriate pe termen lung bazate pe încredere, corectitudine şi transparență.

 

Valorile noastre:

  • Spirit de echipă
  •  Inovaţie
  • Responsabilitate
  • Angajament