Asigurarea Individuală de Sănătate

Acest produs nu se mai comercializeaza incepand cu data de 1 Iulie 2019

Asigurarea My MedCare cuprinde tot ce ai nevoie, de la consultații, investigații medicale, inclusiv de prevenție (laborator și imagistică), tratamente și proceduri medicale până la spitalizare, intervenții chirurgicale și suport financiar în cazul diagnosticării cu o afecțiune gravă.

 

AVANTAJELE ASIGURĂRII MY MEDCARE

Libertate

Ai libertatea deplină de a alege medicul preferat de la orice clinică sau spital din sistemul public și privat din România sau Uniunea Europeană.

Flexibilitate

Poți să ai grijă de cei dragi din familie, incluzându-i în asigurarea ta, de la început sau oricând pe parcursul contractului.

Mobilitate

Stim cat de important este timpul tau, asa ca iti punem la dispozitie cea mai rapida modalitate de a te programa la medic prin aplicatia Docbook!

Deductibilitate

Poți beneficia de avantaje fiscale, asigurarea de sănătate fiind o cheltuială deductibilă, în limitele prevăzute de lege.

My MedShare

Pentru că știm cu toții cât de important este să dăruim, acum poți oferi gratuit o consultație la medicul generalist cui vrei tu.

MyMedCare.ro

Odată cu activarea asigurării My MedCare, ai acces la toate informaţiile despre asigurarea ta, oricând ai nevoie.

 021.9195*

Linie dedicată de Call Center pentru informaţii despre asigurarea ta.

 

BENEFICII

Asigurarea de sănătate My MedCare este disponibilă în 3 variante, Classic, Medium și Premium, cu acoperiri și limite progresive, și include:

Servicii medicale efectuate în regim Ambulatoriu

 • Consultații la medicul generalist și specialist
 • Proceduri medicale și investigații pentru o varietate de specialități medicale
 • Teste de laborator
 • Servicii de imagistică medicală
 • Servicii medicale de prevenție (consultație la medicul generalist, investigații și control)

 

Servicii medicale de Spitalizare și Intervenții chirurgicale

Serviciile de spitalizare și intervențiile chirurgicale necesare ca urmare a unei boli sau a unui accident, care acoperă, după caz:

 • Pentru spitalizare: cazare/masă, teste de laborator, proceduri medicale, medicamente și vizite medicale
 • Pentru intervenții chirurgicale: anestezia/pre-anestezia, intervenția chirurgicală, patologie și analiză anatomo-patologică, materiale specifice, etc

 

Afecțiuni Grave

În situațiile în care lucrurile pot deveni cu adevărat complicate, în asigurare gasești și acoperirea pentru situaţiile critice cum ar fi diagnosticarea cu o boală gravă precum cancer, infract miocardic, atac vascular cerebral, afecțiuni coronare care reclamă o intervenție de tip by-pass, insuficiență renală, transplant major de organe, scleroză multiplă, paralizie, orbire.

 

CUM FUNCTIONEAZĂ?

Consilierii de clientelă din Agențiile BRD din întreaga țară se află la dispoziția ta pentru a alege cea mai potrivită soluție de asigurare de sănătate pentru tine și cei dragi.

 • Solicită o ofertă de asigurare de sănătate în oricare din unitățile BRD
 • Dintre cele trei formule de îngrijire medicală cu niveluri progresive de acoperire, alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoile tale și ale celor dragi și, bineînțeles, de bugetul vostru!
 • Completează cererea de asigurare de sănătate și plătește prima de asigurare. Vei primi pe loc contractul de asigurare cu valabilitate din ziua imediat următoare.

 

Odată ce contractul tău devine valabil:

 • Poți verifica oricând detaliile contractului de asigurare (beneficii, consum disponibil, valabilitatea contractului etc.) sunându-ne la 021.9195* sau direct, accesând pagina dedicată asigurării tale private de sănătate mymedcare.ro.
 • Îți poti alege medicul preferat și rețeaua medicală unde vrei să te faci bine. Ai libertate totală să decizi!
 • În cazul unei spitalizări și/sau intervenții chirurgicale, asigură-te că ai trimis o solicitare de pre-autorizare către BRD Asigurări de Viață pentru a verifica detaliile acoperirii în cazul afecțiunii tale. Nu este necesară verificarea în cazuri de urgențe medicale.
 • Pregătește toate documentele medicale și de plată și trimite-le către BRD Asigurări de Viață, Registratura STAR STORAGE, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr 8, clădirea FEPER, Etaj 1, sector 2, București, cod postal 020337, completând în acelasi timp Cererea de despăgubire. Nu uita să ne dai datele contului bancar unde îți vom rambursa banii, conform contractului de asigurare.
 • Bucură-te de sănătatea ta și a celor dragi mergând o dată pe an la un control medical de prevenţie!

 

Află mai mai multe informaţii pe http://www.mymedcare.ro, ca să te asiguri că totul va fi bine.

Descarcă de aici condițiile de asigurare.

Descarca de aici Document de Informare PID

BRD Asigurari de Viata
© 2018, BRD Asigurări de viață. Toate drepturile rezervate.
Mergi sus