Prima pagină   Asigurări individuale   Asigurarea atașată creditului BRD Expresso Online

Asigurarea atașată creditului BRD Expresso Online

Asigurarea de Viață atașată Creditului BRD Expresso Online te protejează pe tine și pe cei dragi ție în cazul unor evenimente nefericite. Îți oferim sprijinul necesar, pentru ca tu să îți poți îndeplini obiectivele fără griji, știind că debitul tău către bancă va fi plătit în locul tău.

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII

 

  Dobândă preferențială

Beneficiezi automat de reducerea dobânzii creditului cu 1.5% când optezi pentru această asigurare.

 

  Protecție pentru tine și familia ta

Stabilitatea și viitorul familiei tale este în siguranță, chiar dacă îți pierzi locul de muncă sau ai fost implicat într-un accident care îți poate afecta starea sănătății.

 

  Transparență și costuri reduse

Plata primelor se va face lunar, în mod automat, din contul asociat creditului pe care îl deții.  De asemenea, nu se percep costuri de administrare și analiză.

 

 Proces  simplu și rapid de subscriere online

La achiziționarea unui credit de nevoi personale online de la BRD, îți alegi asigurarea de viață potrivită nevoilor tale, la fel online,  fără completarea chestionarului medical.

 

 

Documente 

 

Condiţii generale ale contractului de asigurare pentru garantarea creditelor de nevoi personale fără ipotecă imobiliară aplicabile contractării la distanță

Document informativ privind Asigurarea de viață pentru garantarea creditelor de nevoi personale fără ipotecă imobiliară aferente contractării la distanță